11th Night of Hoogland

Heel Hoogland was in oranje outfit naar de feesttent gekomen voor de 11th Night of Hoogland. Traditiegetrouw stond de openingsavond van het dorpsfeest in het teken van een swingende avond muziek van Sint Caecilia.

Martijn Fischer
Vele grote artiesten hebben samen met Sint Caecilia op het podium gestaan. Dit jaar was Martijn Fischer te gast. We kennen Martijn Fischer van de televisie, hij speelde onder meer in Baantjer en Gooische Vrouwen. Maar zijn grote doorbraak was de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ waarin hij de rol van André Hazes vertolkte. Inmiddels heeft hij diverse uitverkochte shows onder de naam ‘Holland Zingt Hazes’. Sint Caecilia en Martijn Fischer hebben de hoogtepunten uit het repertoire van Hazes laten horen.

De Mannen van Oranje
Deze Nederlandstalige feestband zingt en speelt alle bekende hits! De huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan én vier steengoede en professionele muzikanten vormen samen De Mannen van Oranje. Zanger Ernest heeft speciaal voor dit concert nieuwe nummers ingestudeerd. Het enthousiaste publiek zong mee met Guus Meeuwis’ “Het is een Nacht” en de ontroerende muziek van Ramses Shaffy “Laat me”.

 

Foto’s: Dorpsfeest Hoogland