Sint Caecilia bestaat 90 jaar! Dit vieren we op zaterdag 24 november 2018 met een reünie en feestconcert. Vanaf 13:00 uur ben je welkom in de AFAS zaal van Flint aan de Coninckstraat 60 in Amersfoort.

Samen muziek maken

De hele middag staat in het teken van de reünie. Om 13:30 uur start er een workshop en gaan we aan de slag om samen een muziekstuk in te studeren. Vooraf krijg je natuurlijk je partij opgestuurd, zodat je al wat kan oefenen. Ook als je bij de majorettes hebt gezeten kan je mee doen met een sprankelende act. Het stuk gaan we ’s avonds tijdens het feestconcert uitvoeren.

Uiteraard kan je de middag ook gezellig gebruiken om oud-leden te ontmoeten en te spreken. Je hoeft dus niet per se aan de workshop deel te nemen.

Alle onderdelen laten van zich horen

Om 16:00 uur start het opleidingsorkest samen met de jeugdslagwerkgroep met een matineeconcert. Om 20:00 uur begint het feestconcert! Het fanfareorkest en de slagwerkgroep maken een swingende tijdreis langs 90 jaar Sint Caecilia. Dit doen zij samen met een band en lokale artiesten. Beide concerten zijn in festivalsfeer en informeel met lange tafels en statafels. Na het concert kan iedereen nagenieten tijdens de afterparty in de AFAS zaal.

Feestelijk buffet

Tussen het matineeconcert en het feestconcert ’s avonds is er ruim de gelegenheid om met elkaar te eten. De koks van theater Flint bereiden speciaal voor ons jubileumfeest een heerlijk Italiaans buffet.

Hele dag feest

De hele zaterdagmiddag en avond ben je (eventueel samen met je partner) van harte welkom. De complete dag kost € 32,50 p.p. Dit is wat duurder dan je van ons gewend bent, maar dit is dan ook voor de hele dag, met de workshop, het matineeconcert en het feestconcert. Inclusief ontvangst met koffie, thee en zoetigheden, een heerlijk Italiaans buffet met een consumptie en na afloop de afterparty.

Sluit je liever aan op een later moment in het programma, dan is dat geen probleem. Kan je pas ’s avonds voor het feestconcert, dan kan je hiervoor een los kaartje kopen.

Programma reünie & feestconcert

13:00 uur – Ontvangst met koffie, thee en feestelijke zoetigheden
13:30 uur – Reünie & workshop ter voorbereiding van het gezamenlijk muziekstuk (slagwerk, blaasinstrumenten en majorettes)
16:00 uur – Matineeconcert door het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep
17:30 uur – Heerlijk Italiaans buffet uit de keukens van Flint en een consumptie
20:00 uur – Swingend concert met het fanfareorkest en de slagwerkgroep 
22:30 uur – Afterparty om de avond spetterend af te sluiten

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de reünie.