10th Night of Hoogland

10th Night of Hoogland

Ervaar een bruisend concert van Sint Caecilia op donderdagavond 14 september. Met gastoptredens van niemand minder dan Lee Towers en Anita Meyer en een afsluiting met Pater Moeskroen! De feesttent is al om 19.30 uur open, dus kom op tijd. Het concert begint omstreeks 20.00 uur. Reken maar dat dit echt een heel bijzondere avond wordt.

Sint Caecilia
Het fanfare orkest van Sint Caecilia staat garant voor een fantastische muzikale avond. Tijdens de 10th Night of Hoogland spelen de leden van het orkest onder leiding van Theo Bleeker bekende nummers. Ook begeleiden zij onze speciale gasten Lee Towers en Anita Meyer.

Lee Towers
Deze Rotterdamse zanger en ondernemer is een fenomeen en wordt ook wel gezien als ‘De Nederlandse Sinatra’ met een zeer eigen identiteit. Lee Towers scoorde hits met de nummers ‘You’ll Never Walk Alone’, ‘I Can See Clearly Now’ en ‘Walking On Sunshine’.

Anita Meyer
Al meer dan 30 jaar staat Anita Meyer aan de top van het Nederlandse entertainment! In 1981 brak ze door met de nummer 1 hit ‘Why Tell Me Why’. Daarna volgden hits als ‘They Don’t Play Our Lovesong Anymore’, ‘Idaho’ en ‘The One That You Love’. Tijdens de concerten van Lee Towers in Ahoy zongen ze samen ‘Run To Me’, dat ook weer een dikke nummer 1 hit werd!

Pater Moeskroen
Na het concert van St. Caecilia met Lee Towers en Anita Meyer, neemt Pater Moeskroen het stokje over en tovert de zaal om tot een feestende massa! Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival met knallende feestnummers, maar ook met meeslepende ballades.

Kijk voor meer informatie op dorpsfeesthoogland.nl

Gegevens

Begint op

14 september 2017 - 19:30

Eindigt op

23:30

Kosten

€16,00

Evenementcategoriën

Homepage

Locatie

Feesttent Dorpsfeest Hoogland

Molenpad
Hoogland
Netherlands
Toon kaart