Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne \ Stem op Sint Caecilia

Muziekvereniging Sint Caecilia bestaat 90 jaar. Naast grote concerten vinden we het ook belangrijk om zichtbaar te zijn èn te blijven in Hoogland en Amersfoort. Ook in ons jubileumjaar geven we diverse straatoptredens en zomeravondconcerten. Onlangs nog met de aubade op Koningsdag en de dodenherdenking , binnenkort met de avond4daagse van Hoogland, Vathorst en Soest en op 23 juni tijdens het midzomertuinfeest bij de Sint Martinuskerk in Hoogland. Op dit zomerse openluchtconcert zullen alle drie de onderdelen van de muziekvereniging optreden.

Om deze optredens mede mogelijk te maken is uw stem nodig!

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Van 22 mei tot en met 11 juni kan je als lid van Rabobank Amersfoort Eemland je stem uitbrengen op Sint Caecilia via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. In mei ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club. Elke stem is geld waard! Zie voor meer informatie en voorwaarden www.rabobank.nl/amersfoorteemland.

Gegevens

Begint op

22 mei 2018

Eindigt op

11 juni 2018

Evenementcategoriën

Agenda