Bedankt voor het stemmen!

Wat een mooi bedrag hebben we gekregen van de Rabobank ClubSupport! Wij willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Deze bijdrage gaan we besteden aan ons opleidingsorkest en de projecten die zij doen op scholen en BSO’s in de regio. Kijk hier voor informatie over de Rabobank ClubSupport.

ONS DOEL

In het opleidingsorkest van muziekvereniging Sint Caecilia spelen veel jonge enthousiaste muzikanten. Als vereniging vinden we het belangrijk om de jeugd te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling Daarom werkt het opleidingsorkest met regelmaat samen met scholen en BSO’s in de regio. We geven daar workshops, lessen en concerten. Hiervoor zijn onder andere instrumenten, bladmuziek en een goede dirigent nodig.

De muziekvereniging is al meer dan 90 jaar actief deelnemer in het muzikale leven van Hoogland (en nabije omgeving). Met een Fanfareorkest, een Opleidingsorkest en een Slagwerkgroep timmeren rond de 100 enthousiaste mensen van jong tot oud aan een muzikale belevingswereld. We geven concerten voor donateurs en presenteren ons b.v. op het Dorpsfeest. Tevens begeleiden we avondvierdaagsen, optochten en brengen serenades aan inwoners van Hoogland bij bijzondere gelegenheden.