Sint Caecilia neemt diverse maatregelen tegen het coronavirus. Zo is ons voorjaarsconcert helaas afgelast. De maatregelen hebben helaas ook gevolgen voor andere activiteiten.

Op deze pagina staat onze laatste berichtgeving over het coronavirus. Onze leden kunnen een speciale update-pagina op de ledenpagina vinden.

Content visible only for registered users.

Voorjaarsconcert 2020 definitief geannuleerd

28-04-2020

Helaas is ons voorjaarsconcert op 14 maart 2020 op het laatste moment afgelast in verband met het coronavirus. Gezien de huidige situatie hebben wij, tot onze grote spijt, besloten om het concert niet te verplaatsen maar definitief te annuleren.

Deze annulering heeft onder andere tot gevolg dat u het volledige bedrag dat u voor uw tickets heeft betaald terugkrijgt. Heeft u de tickets online gekocht, dan wordt dit bedrag binnen een week teruggestort op uw rekening. Let op! De terugstorting krijgt u niet van Sint Caecilia, maar van Ticketkantoor (het ticketsysteem waar wij gebruik van maken).

Mocht u ook tickets bij ons in het Driespan hebben gekocht of kent u iemand die ze hier heeft gekocht? Wij verzoeken u dan om contact met ons op te nemen, kijk hiervoor op sintcaecilia.nl/voorjaarsconcert.

Donateursactie anders dan normaal

19-03-2020

Helaas loopt de donateursactie dit jaar anders dan normaal. In verband met het coronavirus lopen wij dit jaar niet langs de deuren om gezondheidsrisico’s voor u en onze leden te beperken. Wel brengen we brieven rond met de vraag of u de vereniging op enige wijze wilt (blijven) steunen. We hebben ons uiterste best gedaan alle brieven te bezorgen. Voor wie geen brief heeft ontvangen, u vindt meer informatie over doneren op onze doneer-pagina.