Een mooie emballage opbrengst

Op de gedenkdag van de heilige Caecilia, 22 november, is de opbrengst van de emballagebonnen actie bekend gemaakt. Erik Verhagen, manager van Albert Heijn Hoogland, stond bij aankomst van onze penningmeester Frans Boonekamp al bij de ingang van zijn winkel te trappelen om een mooie opbrengst bekend te maken. Op een grote cheque werd het bedrag per cijfer van achter naar voren bekend gemaakt. De klanten van deze supermarkt hebben aan muziekvereniging Sint Caecilia in totaal een bedrag van € 688,50 gedoneerd.

“Dit is mijn club, mijn vereniging”

Na afloop van deze onthulling vroegen we aan beide heren wat zij van deze opbrengst vonden. Erik gaf de reactie: “Het is natuurlijk weer fantastisch, dat AH Hoogland de muziekvereniging weer kan helpen met deze emballagebonnenactie. Klanten doneren dit in een speciale zuil en dat hebben we recentelijk opgeteld. Dit bedrag hebben we op deze bijzondere gedenkdag aan de muziekvereniging gedoneerd.” Op de vraag of hij veel reacties over deze actie heeft gekregen geeft hij een bevestigend antwoord. “Sint Caecilia is een bekende vereniging in Hoogland e.o. De klanten vinden het fijn om daar een bijdrage aan te geven en dat zie je ook aan dit behoorlijke bedrag” aldus Erik. Daarnaast vroegen we hem hoe de klanten reageerden op deze actie. Hierop geeft Erik een bevestigend antwoord van een klant: “Dit is mijn club, mijn vereniging en voor mij is het automatisch belangrijk dat ik deze vereniging steun. Ik gooi daarom deze emballagebon in de zuil!” Erik vind dit een hele mooie reactie en is blij dat muziekvereniging Sint Caecilia een mooi bedrag in ontvangst heeft kunnen nemen.

“Het zijn de Hooglanders die het doen”

Ook aan onze penningmeester Frans Boonekamp vroegen we een reactie. We vroegen hem wat de muziekvereniging met het bedrag gaat doen. “Met dit bedrag gaan we mogelijk maken dat Sint Caecilia in Hoogland muziek kan blijven maken. We vinden dit heel erg belangrijk, vooral dat de jeugd dit ook kan blijven doen. Sint Caecilia probeert dit tegen een lage contributie te faciliteren en dit soort acties dragen daar enorm aan bij. We zijn daarom heel erg blij met AH Hoogland!” Frans eindigt met een mooie reactie: “Het zijn de Hooglanders die het doen en dat is het meeste mooie daaraan! Dit is eigenlijk het meest mooie en hiermee zie je dat deze muziekvereniging op handen gedragen wordt. Hiermee kunnen we ook blauwe cijfers blijven schrijven i.p.v rode cijfers.” Tot slot vind hij het daarom een eer om penningmeester te zijn bij een vereniging in het mooie Hoogland.