11th Night of Hoogland

11th Night of Hoogland

Kom in je mooie Hollandse oranje outfit naar deze oranjefeestavond op donderdagavond 19 september en zing mee uit volle borst met Martijn Fischer en De Mannen van Oranje. De feesttent is al om 19.30 uur open, dus kom op tijd! Het feest begint rond 20.00 uur!

Sint Caecilia & Martijn Fischer
Eens in de twee jaar verzorgt Muziekvereniging Sint Caecilia een verrassend muzikaal optreden op de donderdagavond tijdens the Night of Hoogland. Vele grote artiesten hebben samen met deze Hooglandse muziekvereniging op het podium gestaan. Dit jaar wordt Martijn Fischer aan de lijst toegevoegd. We kennen Martijn Fischer van de televisie, hij speelde onder meer in Baantjer en Gooische Vrouwen. In de serie ‘Bagels & Buggels’ liet hij zien dat hij ook geweldig kan zingen. Hij speelde André Hazes in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en had twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome onder de naam ‘Holland Zingt Hazes’. Laat je verrassen door Sint Caecilia met Martijn Fischer en vergeet dus niet om je oranje outfit aan te trekken!

De Mannen van Oranje
Nummers van Jan Smit, Frans Duijts, Vinzzent en Guus Meeuwis? Deze Nederlandstalige feestband zingt en speelt het allemaal! De huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan én vier steengoede en professionele muzikanten vormen samen De Mannen van Oranje. Ze spelen in feesttenten, op festivals en tijdens carnaval. Kortom: op het Oranjefeest bij Dorpsfeest Hoogland zijn zij echt op hun plek!

Informatie kaartverkoop: https://www.dorpsfeesthoogland.nl/kaartverkoop/

Gegevens

Begint op

19 september 2019 - 19:30

Eindigt op

23:30

Kosten

€17,00

Onderdelen

Fanfareorkest

Locatie

Feesttent Dorpsfeest Hoogland

Molenpad
Hoogland
Netherlands
Toon kaart