Rabo ClubSupport \ Stem

Rabo ClubSupport \ Stem

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank dit jaar weer de Rabobank ClubSupport. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Muziekvereniging Sint Caecilia is gestart met de Jeugdslagwerkgroep. Deze jonge, enthousiaste muzikanten maken wekelijks muziek met elkaar op slagwerk- en percussie-instrumenten. Om de kinderen van nu te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling is een goede en gezellige dirigent nodig, passende (blad)muziek en natuurlijk moeten alle instrumenten top zijn.

Muziekvereniging Sint Caecilia vindt het belangrijk om jong talent te betrekken bij muziek maken. Stem op ons om dit te realiseren!

Van 27 september tot en met 11 oktober kan je als lid van Rabobank Amersfoort Eemland je stem uitbrengen op Sint Caecilia via https://www.rabo-clubsupport.nl/amersfoort-eemland/deelnemers/details/31820-muziekvereniging-sint-caecilia

Alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club. Elke stem is geld waard! Zie voor meer informatie en voorwaarden https://www.rabo-clubsupport.nl/

Gegevens

Begint op

27 september 2019 - 01:00

Eindigt op

11 oktober 2019 - 23:59

Onderdelen

Agenda