Sint Caecilia bestaat 90 jaar! Dit vieren we op zaterdag 24 november 2018 met een groots feest. De hele middag en avond ben je welkom in de AFAS zaal van Flint Amersfoort om ons jubileum te vieren.

Avondconcert door het fanfareorkest en de slagwerkgroep
Het fanfareorkest en slagwerkgroep geven om 20:00 uur een avondvullend concert! Onder leiding van onze dirigenten Arjan Dunning en Marcus Wiebenga maken we een swingende tijdreis. Geniet van alle muzikale hoogtepunten uit 90 jaar Sint Caecilia. Samen met een echte partyband en lokale artiesten is het feest compleet. Na het concert kunt u nog doorfeesten in de AFAS zaal van Flint op de afterparty met de partyband en DJ Melvin.

Feestelijke aftrap door het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep
Om 16:00 uur start het opleidingsorkest samen met de jeugdslagwerkgroep met een matineeconcert. De dirigenten Inge Lage Venterink en Marcus Wiebenga laten horen wat de jeugd van Sint Caecilia in huis heeft. Zoals het spreekwoord luidt “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.” Dat willen we graag laten zien en vooral laten horen!

Het dak gaat er af en de voetjes kunnen van de vloer! Het is een echt Hooglands muziekfestival met lange tafels, statafels, zitjes en een bar in de zaal.

Kaartverkoop voor de concerten op 24 november 2018
Alle concerten en de afterparty vinden plaats op zaterdag 24 november 2018 in de AFAS zaal van theater Flint Amersfoort, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Sint Caecilia geeft deze dag twee verschillende concerten. Je kan voor beide concerten een los kaartje kopen.

Onze leden en ere-donateurs kunnen kaarten voor het avondconcert bestellen tegen gereduceerd tarief. Hiervoor hebben de leden en ere-donateurs een persoonlijke kortingscode ontvangen.

Matineeconcert

Onderdelen

opleidingsorkest & jeugdslagwerkgroep

Begint op

24 november 2018 - 16:00

Kosten

€5,00

Avondconcert

Onderdelen

fanfareorkest & slagwerkgroep

Begint op

24 november 2018 - 20:00

Kosten

€17,50 (of €12,50 met korting)

Locatie

AFAS zaal, Flint Amersfoort

Coninckstraat 60
3811 WK
Amersfoort
Netherlands

Heb je vragen of gaat er bij het bestellen van de tickets iets fout? Je kunt ons bereiken via concert@sintcaecilia.nl.

PROGRAMMA ZATERDAG 24 NOVEMBER

MATINEECONCERT (opleidingsorkest & jeugdslagwerkgroep)
– aanvang 16:00 uur, zaal open: 15:30 uur
– het concert duurt tot ca. 17:00 uur
– prijs: € 5,- p.p.

AVONDCONCERT (fanfareorkest & slagwerkgroep)
– aanvang 20:00 uur, zaal open: 19:30 uur
– het concert duurt tot ca. 22:30 uur, daarna kan je nog doorfeesten tijdens de afterparty in de AFAS zaal van Flint
– kortingsprijs voor donateurs en leden € 12,50 p.p.
– reguliere prijs: € 17,50 p.p.

COMBI-TICKET (uitverkocht)

Alle kaarten zijn snel en eenvoudig hiernaast online te bestellen. De betaling verloopt via een externe site, je blijft dus niet op sintcaecilia.nl.

Als er op 24 november nog kaarten beschikbaar zijn, zullen die voor de reguliere prijs, voor aanvang aan de zaal worden verkocht.

Bent u niet in de gelegenheid om uw kaarten digitaal te bestellen? Op vrijdag 26 oktober, vrijdag 2 november en vrijdag 16 november 2018 kunt u tussen 19:30 – 21:00 uur uw kaarten ook kopen in ons clubgebouw ‘t Driespan, Sportlaan 28 Hoogland.