Het fanfareorkest van muziekvereniging Sint Caecilia volgt het licht in de steeds donker wordende dagen. Samen met dirigent Arjan Dunning lanceren we een sfeervol en sprankelend programma. We zweven gewichtloos door de ruimte en we worden met sterren en planeten omgeven.

Wetenschapsjournalist (en Amersfoorter) Govert Schilling vult deze kosmische muzikale avond aan met een aantal korte vertellingen over de wonderlijke wereld van sterren en planeten. Hij neemt u mee naar de rand van de ruimte en het begin van de tijd, en belicht de bijzondere relatie tussen mens en kosmos.

Wetenschapsjournalist Govert Schilling 

We volgen de actuele richtlijnen van de overheid. Mocht de situatie veranderen en het concert niet doorgaan krijg iedereen zijn geld terug. Bij de ingang van de kerk zal er een coronatoegangsbewijs controle worden uitgevoerd. Dit betekent dat alleen mensen met een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs naar binnen mogen na het tonen van de QR-code in de CoronaCheck app of op papier.

Follow the light

Datum

4 december 2021

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€15,00

Heb je vragen of gaat er bij het bestellen van de tickets iets fout? Je kunt ons bereiken via concert@sintcaecilia.nl.

Onze leden en ere-donateurs kunnen kaarten bestellen tegen gereduceerd tarief. Hiervoor hebben de ere-donateurs een kortingscode per mail of per post ontvangen. Leden hebben hun kortingscode via de mail gekregen.

Het concert is op zaterdagavond 4 december om 20:00 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk, ‘t Zand 29 in Amersfoort.

Kaartverkoop voor het concert op 4 december 2021

Kaarten zijn snel en eenvoudig hiernaast online te bestellen. De betaling verloopt via een externe site, je blijft dus niet op sintcaecilia.nl.

Als er op 4 december nog kaarten beschikbaar zijn zullen deze voor aanvang aan de zaal worden verkocht.

Bent u niet in de gelegenheid om uw kaarten digitaal te bestellen? Op vrijdag 26 november kunt u tussen 19:00 en 20:00 uur uw kaarten ook kopen in ons clubgebouw ‘t Driespan, Sportlaan 28 Hoogland.