ONLINE KERSTCONCERT

Een sprankelende kerst vier je met muziek! Haal de kerstmuziek virtueel binnen met dit online kerstconcert van muziekvereniging Sint Caecilia.

Alle drie de onderdelen komen in dit sfeervolle concert voorbij. Het opleidingsorkest speelt onder leiding van dirigent Inge Lage Venterink. De slagwerkgroep staat onder leiding van Marcus Wiebenga. Vanwege de geldende maatregelen is het fanfareorkest tijdelijk opgedeeld in twee orkesten. Beide worden gedirigeerd door Arjan Dunning.

De liveopnames zijn voor de harde lockdown gemaakt in verenigingsgebouw ‘t Driespan.

Muziekvereniging Sint Caecilia wenst iedereen mooie feestdagen en voor nu veel kijk en luisterplezier!

MUZIKALE VIDEOKERSTKAART

Het aanvragen van een muzikale videokerstkaart is helaas niet meer mogelijk. Heeft u een kaart aangevraagd? Dan ontvangt u op kerstavond een unieke link op het opgegeven emailadres en/of WhatsApp-nummer. Vergeet deze niet door te sturen!

IETS NIET HELEMAAL DUIDELIJK?

Ik heb geen mailtje ontvangen, wat nu?
Je ontvangt op kerstavond pas de mail met de unieke link. Controleer ook je spam-map, misschien staat het mailtje daarin.

Kan ik zelf ook van de muziek genieten?
Jazeker, op tweede kerstdag om 12:00 komt ons hele kerstconcert online te staan op deze pagina. Het concert is vanaf dat moment voor iedereen te bekijken en vooral te beluisteren!

Waarom kan ik geen muzikale videokerstkaart meer aanvragen?
Je kon een muzikale videokerstkaart aanvragen t/m zondag 20 december. In verband met voorbereidingen voor het sturen van de kaart is het momenteel niet meer mogelijk om een kaart aan te vragen.