Tijdloos voorjaarsconcert in teken van 90 jaar Sint Caecilia

18 maart 2018 | Concert, Fanfareorkest, Nieuws, Opleidingsorkest, Slagwerkgroep

Het jaarlijkse voorjaarsconcert van afgelopen zaterdag 17 maart was een tijdreis door 90 jaar muziekvereniging Sint Caecilia. In de Rabobankzaal van theater Flint kwamen alle onderdelen aan bod. De avond werd geopend door het opleidingsorkest. Ze speelde Barnyard Bagatelle als verwijzing naar de landelijke en dorpse oorsprong van Sint Caecilia. De jeugdslagwerkgroep liet ritmisch het heden horen met een medley van pop nummers. De slagwerkgroep gaf met The Legend of Mount Bromo een vooruitblik op de toekomst. Met dit nummer gaan ze in april meedoen aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen in Barneveld. Aan het fanfareorkest was de eer om het wensstuk Moment for Moricone ten gehore te brengen. Als toegift speelde alle leden samen Disco Inferno.

Reünie op 24 november 2018
Om in het 90 jarig jubileumjaar extra uit te pakken vieren we op zaterdag 24 november 2018 onze verjaardag met een reünie en feestconcert. Deze middag en avond bent u welkom in de Afas zaal van Flint Amersfoort. Bent u ooit lid geweest? Meld u dan aan via: sintcaecilia.nl/reunie. Hier kunt u uw gegevens achterlaten om op de hoogte te blijven.
Een andere mooie traditie is de donateursactie. Van maandag 26 maart tot zondag 15 april kunt u een van onze leden aan uw deur verwachten. Alle giften zijn welkom! Vanaf € 15,– bent u ere-donateur en krijgt u korting op al onze concerten, waaronder het feestconcert op 24 november.

 

Foto’s: Jos Mauro Witteveen en Danny Zwiggelaar