Trots op onze jubilarissen en ere-leden

7 april 2018 | Nieuws

Tijdens het Voorjaarsconcert op 17 maart heeft Erik van den Dool een speldje en oorkonde ontvangen ter gelegenheid van zijn 25 jarig lidmaatschap bij de vereniging. Als buitengewoon lid is Erik vooral actief met het verlenen van hand- en spandiensten achter de bar en bij optredens. Sinds kort heeft hij als slagwerker de draad weer opgepakt bij het opleidingsorkest.

Menno Rodenburg was in 2017 al 25 jaar lid en had eigenlijk nu ook zijn speldje en oorkonde moeten krijgen. Helaas was hij voor het tweede jaar op rij verhinderd. Menno was vroeger trompettist, maar al gedurende vele jaren buitengewoon lid. Hij zal zijn speldje op een ander moment ontvangen.

Daarnaast werden Jaap van Gelder en Theo Bleeker benoemd tot ere-lid. Beiden zijn jarenlang actief geweest bij de vereniging. Jaap van Gelder was meer dan 25 instructeur en dirigent van de slagwerkgroep. Ook was hij jaren lang tambour-maître . Theo Bleeker is vele jaren dirigent geweest van het fanfareorkest.

Ook na hun afscheid kon de vereniging nog vaak een beroep op hen doen. Hun bijzonder lange band met de vereniging en hun muzikale en sociale kwaliteiten zijn een erelidmaatschap waard.