Helaas is ons voorjaarsconcert op 14 maart op het laatste moment afgelast in verband met het coronavirus. Gezien de huidige situatie hebben wij, tot onze grote spijt, besloten om het concert niet te verplaatsen maar definitief te annuleren.

Deze annulering heeft onder andere tot gevolg dat u het volledige bedrag dat u voor uw tickets heeft betaald terugkrijgt. Dit gebeurt op verschillende manieren, afhankelijk waar u uw ticket heeft gekocht:

U heeft uw kaart(en) online gekocht via iDeal

Als u uw kaart(en) online heeft gekocht krijgt u uw geld teruggestort op uw rekening. Omdat de betaling niet via Sint Caecilia is gegaan maar via Ticketkantoor (het ticketsysteem waar wij gebruik van maken) wordt dit ook hiervandaan teruggestort. Dit zou binnen een week geregeld moeten zijn. Mocht u na een week nog niets teruggestort hebben gekregen, neem dan contact met ons op via concert@sintcaecilia.nl. Vermeld graag in ieder geval uw ticketnummers. Deze vindt u bovenaan uw ticket (zie het voorbeeld hieronder).

U heeft uw kaart(en) in ‘t Driespan gekocht

Wanneer u uw kaart(en) bij ons in ‘t Driespan heeft gekocht verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Stuur een email naar concert@sintcaecilia.nl met daarin in ieder geval uw ticketnummers en uw rekeningnummer. De ticketnummers vindt u aan de bovenkant van uw ticket, zie het voorbeeld hieronder. Wij nemen hierna contact met u op over het verdere verloop van uw geldteruggave.

U vindt het ticketnummer bovenaan uw ticket. In het voorbeeldticket hieronder is het rood gemarkeerde deel uw ticketnummer.

Heeft u verder nog aanvullende vragen? U kunt ons bereiken via concert@sintcaecilia.nl.

Meer informatie over onze maatregelen omtrent het coronavirus? Bekijk hiervoor onze speciale corona-update-pagina.