Gegevens

Begint op

16 maart 2019 - 19:30

Kosten

€15,00

Locatie

Flint

Coninckstraat 60
Amersfoort
Utrecht
Netherlands
3811 WK
Heldhaftig concert met Sint Caecilia

Op zaterdag 16 maart 2019 geeft muziekvereniging Sint Caecilia haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar is het muzikale thema: Helden! Alle drie de onderdelen veroveren theater Flint met heroïsche muziek. Het opleidingsorkest onder leiding van Inge Lage Venterink speelt de muziek van Pokémon. De jeugdslagwerkgroep en slagwerkgroep onder leiding van Marcus Wiebenga gaan de strijd aan met nummers als March of the dragoons en Hymn to the fallen. Het fanfareorkest onder leiding van Arjan Dunning speelt trots en dapper Soldaat van Oranje over de bekende Erik Hazelhoff Roelfzema.

Geniet van het pluche in de Rabobank theaterzaal en ondertussen komen alle soorten helden voorbij tijdens dit avondvullende themaconcert.

Durf je het aan?!

Heb je vragen of gaat er bij het bestellen van de tickets iets fout? Je kunt ons bereiken via concert@sintcaecilia.nl.

Onze leden en ere-donateurs kunnen kaarten bestellen tegen gereduceerd tarief. Hiervoor ontvangen de ere-donateurs binnenkort een kortingscode per post. Leden krijgen hun kortingscode via de mail. 

Het voorjaarsconcert vindt plaats op 16 maart 2019 in de Rabobankzaal van theater Flint Amersfoort. Het concert begint om 19:30 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Kaartverkoop voor het concert op 16 maart 2019

Kaarten zijn snel en eenvoudig hiernaast online te bestellen. De betaling verloopt via een externe site, je blijft dus niet op sintcaecilia.nl.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om kaarten online te bestellen, op vrijdag 8 en 15 maart 2019 kunt u tussen 19:30 – 21:00 uur uw kaarten ook kopen in ons clubgebouw ‘t Driespan, Sportlaan 28 Hoogland.

Als er op 16 maart nog kaarten beschikbaar zijn zullen deze voor aanvang aan de zaal worden verkocht.