Geslaagde 10th Night of Hoogland

Het stof is neergedaald, het geluid en de muziek liggen achter ons. We kunnen trots terugkijken op een geslaagde 10th Night of Hoogland tijdens de 25e editie van dorpsfeest Hoogland. De leden van muziekvereniging Sint Caecilia kijken en luisteren er met veel plezier op terug. Hierbij willen we de buurtbudgetcommissie Hoogland bedanken voor het toegekende buurtbudget voor de 10th Night of Hoogland en onze nieuwe bassdrum van het merk Adams.

De 10th Night of Hoogland was de swingende opening van het 25e Dorpsfeest van Hoogland. Op deze feestavond trad Sint Caecilia op met Anita Meyer, Lee Towers en Pater Moeskroen.

Bijzonder telefoontje…
Ook de artiesten hebben genoten van de 10th Night of Hoogland. Lee Towers belde de volgende dag op om te laten weten dat hij en Anita Meyer enorm genoten hebben van dit concert. De aankleding, de kwaliteit van het fanfareorkest en de geweldige dirigent maakten deze avond tot een feest!

Louis Neefs producties, hét boekingsbureau voor artiesten met arrangementen, schreef op zijn facebook: “Wat een fantastisch feest!”.

Zanger Bart Swerts van Pater Moeskroen was helemaal verrast door het geweldige niveau van dit concert. “Ik ga het allemaal nog eens rustig nalezen, bekijken en beluisteren. Het was een mooie avond! Een diepe buiging voor de organisatie en de geweldige muzikanten van Sint Caecilia.”

Inspiratie voor komende jubileumjaar

Deze mooie reacties geven muziekvereniging Sint Caecilia de nodige inspiratie voor ons komende jubileumjaar. Van onze 90e verjaardag in 2018 gaan wat moois maken. Benieuwd naar de plannen? Deze worden medio december bekend gemaakt via onze Facebookpagina en website.

Foto’s: Louis Neefs Producties www.louisneefs.nl